Update oktober 2013

Christ
Na de crash tijdens de ONK wedstrijd in Lelystad afgelopen 14 juli loopt het herstel nog niet voorspoedig. Zoals de meeste mensen wel weten is Christ geopereerd aan zijn linker onderbeen waar een pin met schroeven in is gezet. Het herstel verliep in het begin goed en er is besloten om 9 september de onderste schroeven eruit te halen ivm veel zenuwpijn. Gelukkig was de zenuwpijn gelijk weg na de operatie alleen verliep het herstel niet zoals het moest. Christ had veel pijn en kon niet zo snel herstellen als was verwacht. Bij de controle werd duidelijk waarom, zijn bot was 7 mm gezakt en dit veroorzaakte de vertraging. Nu gaat Christ 2x per week naar de fysiotherapeut en loopt hij weer met krukken. Ondanks dat dit een tegenvaller is zien we Christ met de dag beter lopen en heeft hij ook minder pijn.
Over 2 weken moet hij weer terug naar de chirurg om te kijken hoe het proces verder zal gaan.

Claudia
Na een lange tijd van revalideren van haar schouderblessure (veroorzaakt door volleybal jaren geleden) gaat het nu zeer goed. De schouder is bijna 100% qua bewegelijkheid alleen de kracht mist nog hier en daar. Claudia heeft nog steeds elke week fysiotherapie en is druk aan het sporten om weer fit te worden.
Ook mag ze weer alles op de motor doen en daarom is ze de komende tijd veel op de crossbaan te vinden om daar hard te trainen.

Met sportieve groet,

#244 Mister C
#344 Miss. C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *