Sponsors

Hoofdsponsors

Versteeg Auto Onderdelen

Levert alle voorkomende auto-onderdelen en gereedschappen aan de zakelijke markt.

 

 

Buitenhuis Racing

Buitenhuis Racing de nieuwste Yamaha MX-dealer. Drijvende kracht achter het jonge bedrijf is
voormalig enduro-rijder Peter Buitenhuis, die samen met zijn vader, Dakar-veteraan Herman, al een mooie zaak met veel vaste klanten heeft opgebouwd. Verder bouwt het bedrijf al jaren complete
rallymotoren voor bijvoorbeeld de Dakar op en worden Off-roadmotoren van klanten meer dan wedstrijdklaar gemaakt. Doordat zowel vader als zoon Buitenhuis zelf een indrukwekkende Off-roadcarrière achter de rug hebben weten ze hoe een off-roadmotor opgebouwd moet zijn en kunnen ze vanuit de praktijk ieders persoonlijke wensen maximaal vertalen naar doelgerichte oplossingen.

 

 

 

 

Valimax Finance 

Freelance interim opdrachten in het bankwezen.

 

Sponsors

 

Beter Horen Nijkerk

Beter Horen helpt u graag en vakkundig bij gehoorverlies. Maar gehoorverlies voorkomen door middel van gehoorbescherming is natuurlijk beter. Daarom biedt Beter Horen de keuze tussen twee soorten oordopjes: zeer betaalbare standaard oordopjes en professionele, op maat gemaakte oordoppen.
In de hoorwinkels van Beter Horen staan onze deskundige medewerkers klaar om u meer te vertellen over gehoorbescherming en onze verschillende soorten oordoppen. U kunt ook een gratis gehoortest doen of bijvoorbeeld uitleg krijgen over de vele mogelijkheden van hoortoestellen, evenals over aanvullende accessoires op maat.

 
 
 
 

 

WT Tuinen

WT Tuinen is gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen. WT Tuinen richt zich op zowel particuliere- als zakelijke klanten en werkt voornamelijk in Midden-Nederland.

 
 

de Klavervallei

De Klavervallei

De Klavervallei Borduurservice voor het ontwerpen van borduurwerk, het borduren van bestaande logo’s en ontwerpen op uw eigen kleding, textiel, caps, paardendekens, halsters en nog veel meer. Ook kunt u bij mij terecht voor in- en verkoop van textiel.

 

 

 

 

Tomfit

TOMFIT

Met meer dan 10 jaar ervaring in de fitnessbranche is Tom een bekende in het Gelderse Nijkerk.
Met al zijn ervaring besloot hij om in 2014 een eigen sportschool te starten.
Daardoor kan hij zijn eigen denkwijze over sport, voeding en lifestyle overbrengen op anderen.